Следвайте Гласове в ТелеграмЗа мен беше голяма изненада. Тези мотиви, които

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЗа мен беше голяма изненада. Тези мотиви, които
Коментари Харесай

Илияна Йотова за смяната на външния министър: Мотивите са несериозни

Следвайте " Гласове " в Телеграм

За мен беше огромна изненада. Тези претекстове, които бяха показани за един министър, който е на работа от ден и половина, не ми звучат съществено. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова по отношение на промяната на министъра на външните работи.

По думите ѝ обстановката е доста сложна Ситуацията е комплицирана за цялата страна. Тук не става въпрос за отговорността на една или друга институция, а отговорността пред всички българи. За страдание, този длъжностен кабинет не устоя изпита, добави тя.

Очаквах доста рецесии в този длъжностен кабинет, само че не толкоз бързо. Това е натурален резултат от новите текстове в Конституцията, които всякога ще създават нови и нови рецесии. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова.  

Служебните кабинети на Румен Радев връщаха стабилността в страната, сподели Йотова.

„ Този кабинет има голям минус – не се знае кой носи отговорността за него ”, разяснява вицепрезидентът.

„ Ситуацията е комплицирана. Отговорността е пред всички български жители. Този длъжностен кабинет към този момент не устоя изпита ”, сподели Йотова. 

Според нея е належащо министър-председателят да даде подробна и задълбочена конференция.  Димитър Главчев инициира промени в персоналния състав на служебния кабинет през вчерашния ден вечерта.

В предлагането до президента Румен Радев министър председателят предлага Стефан Димитров да бъде освободен като министър на външните работи и поста да заеме Даниел Митов.

Инфо: " 24 часа ", NOVA

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР